//Tulen ja Jään joulu

Tulen ja Jään joulu

Tule nauttimaan joulun tunnelmasta Tulen ja jään jouluun 2019, Hämeenlinnassa! Päätapahtumat keskittyvät Hämeenlinnassa torille ja linnalle, mutta joulun tunnelmaa löydät myös muista tapahtumista ympäri Kanta-Hämettä. Pyrimme listaamaan kaikki tapahtumat näiden sivujen alle. Parhaiten pysyt tapahtumista perillä ottamalla seurantaan tapahtuman Facebook-sivut#tulenjajaan

Tapahtuman pääviikonloput ovat 14.-15.12. ja 21.-22.12.

Tapahtumassa pääset torilla mm. luistelemaan ilmaiseksi n. 20 x 40 metrin tekojäällä, katselemaan esityksiä torin lavalla, nauttimaan keskieurooppalaisesta markkinahuumasta glühweinin, herkkujen ja joulutavaroiden kera tai ihastelemaan eläimiä perheen pienimpien kanssa.

Hämeen linna valaistaan tunnelmallisesti ja arvolleen sopivasti tapahtumaviikonloppuina, jonka lisäksi Sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan illallisesta klassista musiikkia kuunnellen.

Tulen ja jään joulun pääsuunnittelijoina ovat olleet Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry ja Elinvoimaa Hämeeseen ry. Toimijat ovat pyrkineet luomaan tapahtuman, joka elävöittää Hämeenlinnan keskustaa ja tuo asukkaille mukavaa puuhaa talven pimeimpään aikaan. Muita tekijöitä tapahtuman taustalla ovat Hämeenlinnan kaupunki, Hämeen linna, Kaupunkikeskustayhdistys, Hämeenlinnan keskiaikayhdistys ry sekä Linnan Kehitys Oy.

Tervetuloa nauttimaan Tulen ja jään joulusta!

2019-10-23T09:28:10+00:00