//Keskustateko 2021

Keskustateko 2021

VUODEN 2021 KESKUSTATEKOKILPAILU

Kilpailutekoehdotuksista toivotaan uusia älykkäitä keskustatekoja – niin pienemmistä kuin suuremmista keskustoista – ja näin parhaita käytäntöjä innostamaan keskustakehittäjiä ja asukkaita.

Tärkeintä on löytää oivalluksia ja esimerkkejä ”matalallakin kynnyksellä”: persoonallisuuksia, asioita, ilmiöitä, innovaatioita, tapahtumia, yllätyksiä…

Hämeenlinnassa otamme keskustatekoehdotuksia vastaan heinäkuun ajan.
Lähetä ehdotuksesi, lyhyt perustelu ja kuva osoitteeseen info(at)kaupunkikeskusta.fi

VUODEN 2020 KILPAILUEHDOKKAAT

Heinola: keskustan monipuolinen Spotti-yhteisötila maksuttomasti kaikkien käytössä.

Helsinki: Senaatintorin kesäterassin ravintolamaailma oli valtakunnallinen “popaus”.

Hyvinkää: Halo-valoviikot elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon saumatonta yhteistyötä.

Hämeenlinna: koko perheen joulutapahtuma torin ulkojääratoineen ja valaistuksineen.

Iisalmi syttyi Kasariperjantaina, kun Pohjolankadulle palautui 80-luku.

Imatra: keskustan näyteikkunoista heijastuu valoa “yllätysten yöstä hämärän helmiin”.

Joensuu: keskustan puisessa Taitokorttelissa vieraili vuodessa huikeat 250 000 kävijää.

Kangasala: Lifestyle Hub -kauppahalli keskustan tapahtumakeskukseksi.

Kotka: Kotkan vaikuttavat ja innovatiiviset kaupunkipuistot saumattomasti keskustassa.

Kouvola: Liikennepuisto avattiin poikkeuskesänä.

Kuopion tori jo vuodesta 1818 on ollut “mualiman napa” (the Center on Universe).

Lahti: “Black lives matter” väliaikainen muraali taidemuseon julkisivussa.

Lappeenranta: sataman Kaunis Veera -patsashanke, joka käynnistyi jo vuonna 1967.

Mikkeli: Perhetalon valtava taidejulkisivu on upeampi kuin luonnosvaiheessa.

Pori: kävelykadulle avattiin yhteisöllinen matalan kynnyksen vuorovaikutustila “Poris”.

2021-07-12T06:21:00+00:00