//Jäätelönmyyntipaikat torille

Jäätelönmyyntipaikat torille

Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys ry vuokraa avoimen tarjouskilpailun kautta torille kaksi jäätelönmyyntipaikkaa kesäkausiksi 2022-2024.

Tarjoukset tulee jättää otsikolla ”Torin jäätelönmyyntipaikat” 10.12.2021 mennessä sähköpostiin info@kaupunkikeskusta.fi  tai postilla osoitteeseen Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys
Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna
Kaupunkikeskustayhdistys pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Hyväksyttyjen tarjousten tekijöille ilmoitetaan puhelimitse joulukuun aikana.

Tarkka paikka torilla sovitaan yhdessä toimijan ja yhdistyksen kesken.
Jäätelömyynti on sallittua vuosittain kesäkuukausina 1.4.-30.9. välisenä aikana.
Jäätelökioskit tulee poistaa alueelta talvikaudeksi.
Myyntipaikan vuokra tulevan kesäkauden osalta maksetaan vuosittain kahdessa erässä, joista toinen maksetaan etukäteen. Mikäli vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, voi
vuokranantaja purkaa vuokrasopimuksen päättymään välittömästi.
Myyntipaikan vuokraajan tulee mitata omaa sähkönkulutustaan ja ilmoittaa lukema kauden loputtua. Sähkö laskutetaan lukeman mukaan.
Kalusto, esim. myyntivaunu ja tarpeelliset viranomaisluvat jäätelömyyntitoiminnalle on toimijan hankitava ennen toiminnan aloittamista.

Tarjouksesta tulee ilmetä tarjotun kohteen vuokra yhdeltä kesäkaudelta. Tarjouskilpailun voittanutta vuokraa peritään tarjouskilpailun mukaiselta kesäkaudelta.
Tarjouskilpailuhakemuksesta tulee ilmetä tarjouksen tekijä ja hänen yhteystietonsa
(y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Lisätietoja Sari Hagemeier, puh. 040 8318716

2021-11-22T08:21:49+00:00